fbpx
0

Kokosové mlieko

3,95 € s DPH
Kokos cream milk je exkluzívny sušený nápoj s obsahom 95% podielu skutočného kokosu. Husté kokosové mlieko, ktoré vznikne jednoduchým pridaním prášku do vody, neobsahuje umelé konzervačné látky , farbivá ani príchute.
Dostupnosť: skladom u dodávateľa

Kokos cream milk je vyrobené z kvalitnej kokosovej drene, hygienicky spracovanej na tekuté kokosové mlieko, ktoré je dvakrát filtrované a sušené na formu jemného prášku, čím sa zachová väčšina zdraviu prospešných látok nachádzajúcich sa v kokosovom orechu.

Kokosový orech

So stupňom zrelosti kokosového orecha sa mení aj zloženie drene. Dozrievaním a postupnou stratou vody dreň tvrdne a výživné látky sa viac koncentrujú. V tejto fáze sa dreň stáva bohatou na proteíny, sacharidy a minerálne soli, najmä horčík, vápnik, fosfor, železo a kremík. Kokosová dreň je okrem iného zdrojom mastných kyselín ako kyselina laurová, kyselina kaprylová, či kyselina kaprová, ktoré sú užitočné v boji proti plesniam a kvasinkám.

Návod na prípravu

6 g prášku (1 polievková lyžica) zalejeme 100 ml teplou alebo studenou vodou a zamiešame. Pri príprave studeného nápoja použijeme mixér alebo šejker.

Všeobecné pokyny a upozornenia

Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Ide o dehydratovaný výrobok. Skladujte v suchu a po otvorení vždy obal dôkladne uzavrite, zabránite tým tvrdnutiu zmesi.

  • ZLOŽENIE:
  • extrakt z kokosovej drene získaný sušením (95%), maltodextrín, kazeinát sodný

0 hodnotení pre produkt Kokosové mlieko

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu