fbpx
0

Chlorella BCW prášok - 100g

7,41 €
7,80 € s DPH
Chlorella ako čistý rastlinný produkt predstavuje pre človeka vysoko nutrične bohatú potravinu.
Dostupnosť: skladom u dodávateľa

Chlorella je jednobunková zelená riasa rastúca v sladkých vodách. Jej názov je odvodený od prírodného zeleného farbiva chlorofyl, ktorý táto jednobunková riasa obsahuje vo veľmi vysokom množstve.  Chlorofyl je nevyhnutný pre proces fotosyntézy, kedy v rastlinách dochádza k premene slnečnej energie na energiu chemických väzieb. V neznečistenom a priaznivom prostredí sa dokáže chlorella množiť neuveriteľnou rýchlosťou.

Chlorella „Broken Cell Wall“ – narušená bunková stena. Ide o proces mletia pri špecifických podmienkach, a to hlavne minimalizovaní tepla a svetla, kedy sa podarí narušiť bunkovú stenu chlorelly. Týmto procesom spracovania sa dosiahne zachovanie väčšiny jej živín. Užívanie Chlorelly BCW ako nápoja urýchli proces vstrebania, ktorý začne už v ústnej dutine a približne za 20 minút je nápoj strávený. Nástup energie je následne rýchly a stráviteľnosť nutričných látok maximálna.

Výživové hodnoty v 100 g – Chlorella BCW:
Energetická hodnota 1513 kJ/358 kcal
Bielkoviny 50 – 65 g
Sacharidy 10 – 20 g
Tuky 5 – 10 g
Vláknina 2 – 5 g
Chlorofyl 2 – 4 g
Minerály 5 – 7 g
Jód 50 mikrog ( 33,3 % ODD)*
* Odporúčaná denná dávka

Návod na použitie
1-2 čajové lyžičky prášku chlorelly rozmiešame v 2 dl vody alebo ovocnej šťavy. Alternatívou je pridanie prášku do jogurtov, cereálnych pokrmov, polievok a šalátov.

Dávkovanie
2 g (1 čajová lyžička) Chlorelly BCW / 1 až 2 krát denne

Zloženie
chlorella pyrenoidosa

Všeobecné pokyny a upozornenia
Neprekračujte stanovené dávkovanie. Výrobok nesmie byť použitý ako náhrada pestrej stravy. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti. V prípade tehotných žien a dojčiacich žien konzultovať použitie s lekárom. Ide o dehydratovaný výrobok. Skladujte v suchu a po otvorení vždy obal dôkladne uzavrite. Povolená odchýlka hmotnosti +/- 2%.

Schválené Úradom verejného zdravotníctva SR č. OHVBPKV/7151/2011/Kr.

  • Hmotnosť: 100 g

0 hodnotení pre produkt Chlorella BCW prášok - 100g

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu