fbpx
0

Cleanse/Renew GX Assist® & PB Assist®+

88,00 € s DPH
Čistí a obnovuje tráviaci systém.
Dostupnosť: skladom
Kategória: Probiotiká

Používajte systém na Čistenie a obnovu od doTERRA, aby ste dostali svoj tráviaci systém na správnu koľaj. Začnite s GX Assist® GI čistiacou receptúrou počas prvých 10 dní ako prípravný čistiaci krok pred použitím PB Assist®+ probiotická ochranná receptúra, aby aby vám pomohli udržiavať zdravý tráviaci systém.

Detoxikácia (očista) – je výraz ktorý sa používa na popísanie používania programov, produktov, zmeny stravy, alebo životného štýlu na podporu tela pri zbavovaní sa nechcených látok a okolností. Uvoľnenie toxínov umožňuje telu, srdcu a mysli, aby venovali viac energie na rozvoj, radšej než na prežívanie.

Každodenne dýchame, jeme a pijeme toxické látky. Napríklad taká farba na stenách, koberec, čistiace prostriedky, pesticídy, konzervanty v jedlách, splodiny z výfukov áut, produkty osobnej hygieny a make up takisto prispievajú k zvyšovaniu toxickej záťaže v tele. Aj keď sa snažíme nevystavovať sa toxínom, aj tak sa musíme snažiť očisťovať sa, keďže sa naše telo zanáša už len tým, že dýchame, jeme, a žijeme.

  • Balenie PB Assist®+: 30 kapsúl
  • Balenie GX Assist®+: 60 kapsúl

0 hodnotení pre produkt Cleanse/Renew GX Assist® & PB Assist®+

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu