fbpx
0

E-shop

Soya cream milk – sušený sójový nápoj, VEGAN - 200g

3,56 €
3,95 € s DPH
Soya cream milk je exkluzívny, čisto rastlinný sušený sójový nápoj s obsahom 86% podielu skutočných sójových bôbov. Hustý sójový nápoj, ktorý vznikne jednoduchým pridaním prášku do vody, neobsahuje umelé sladidlá, farbivá, arómy a konzervačné látky.
Dostupnosť: skladom u dodávateľa

Sójový nápoj s prirodzeným obsahom vápnika má lahodnú, autentickú chuť a vôňu sójového mlieka. Veľmi vhodná náhrada kravského mlieka nakoľko neobsahuje cholesterol, laktózu ani mliečnu bielkovinu (kazeín). Ďalšími prednosťami sú vysoká výživnosť, ľahká stráviteľnosť a jednoduchá príprava.

Soya cream milk sa vyrába z kvalitných sójových bôbov, ktoré sa po šetrnom zbavení šupky nechajú napučiavať vo vodnom prostredí. Po zomletí bôbov a oddelení tekutého mlieka filtráciou nasleduje sušenie mlieka na formu jemného prášku. Takéto mlieko je bohaté na prírodné látky, z ktorých najväčšie zastúpenie majú bielkoviny, sacharidy, vláknina, vitamíny a minerálne látky.

Použitie Soya cream milk
Okrem prípravy samotného hustého a krémového nápoja má Soy cream milk široké využitie v kuchyni. Môžeme ho použiť všade tam, kde sa bežne používa kravské mlieko.
Je vhodné na prípravu omáčok, marinád, polievok a najmä jedál ázijskej kuchyne. Ďalej do zákuskov, pudingov, na výrobu zmrzliny, jogurtov, koktejlov, na prípravu kakaa a cereálnych pokrmov, ako pochúťka do kávy a pod.

Návod na prípravu Soya cream milk
8 g prášku (1 polievková lyžica) zalejeme 100 ml teplou alebo studenou vodou a zamiešame. Pri príprave studeného nápoja použijeme mixér alebo šejker.

Zloženie Soya cream milk
sójové bôby 86%, maltózový sirup 14%

Všeobecné pokyny a upozornenia
Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Ide o dehydratovaný výrobok. Skladujte v suchu a po otvorení vždy obal dôkladne uzavrite, zabránite tým tvrdnutiu zmesi. Zoznam alergénov: sója.

  • Hmotnosť: 200 g

0 hodnotení pre produkt Soya cream milk – sušený sójový nápoj, VEGAN - 200g

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu