fbpx
0

E-shop

set syn ake a enzymatic peeling

Enzymatic Peeling + Syn Ake Eye & More

58,30 € s DPH
Enzymatic Peeling
Syn Ake Eye & More 15 ml
Dostupnosť: skladom u dodávateľa
Kategória: Prírodný anti-aging
Enzymatický peeling na tvár založený na sile troch rastlinných enzýmov: papaínu, ficínu a bromelaínu. Vysoko koncentrované zložky so synergickým účinkom jemne, ale účinne zlupujú odumretú pokožku bez trenia spojeného s rizikom podráždenia. Pri pravidelnom používaní pôsobí komplexne: vyhladzuje, zlepšuje prekrvenie pokožky a pripravuje ju na ďalšie ošetrenie, vyrovnáva farebný tón pleti, hydratuje a zmierňuje podráždenie. 
 
Enzymatický peeling Larens Enzymatic Peeling je ideálny prípravok pre pokožku, ktorá potrebuje očistenie a obnovenie žiarivosti. 
 
Zlupujúci efekt zabezpečujú tri prírodné proteolytické rastlinné enzýmy: papaín z plodov papáje, ficín z plodov figovníka a bromelaín z ananásu. Pri aplikácii na pleť v optimálnej koncentrácii majú schopnosť rozpúšťať odumreté, zrohovatené bunky epidermy. Dôležité je to, že nepôsobia iba na povrchu pokožky, nemusia sa vtierať a vďaka tomu nespôsobujú podráždenie, sú vhodné aj pre najcitlivejšiu pokožku alebo pleť s rozšírenými žilkami. 
 
 
Syn Ake Eye & More je luxusné krémové sérum pod oči a na mimické vrásky. Inovatívna receptúra vyyužíva silu neuropeptidov a vybraných aktívnych látok  na ošetrovanie jemnej pokožky okolo očí. Sérum odstraňuje vrásky a opuchy v tejto oblasti, vyživuje, hydratuje, omladzuje pokožku a prináša efekt oddýchnutého pohľadu a „otvoreného oka”.
Sérum Syn Ake Eye & More v novom vydaní má luxusnú, krémovú a súčasne ľahkú, skvele vstrebávateľnú konzistenciu, ideálnu pod mejkap.

0 hodnotení pre produkt Enzymatic Peeling + Syn Ake Eye & More

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu