fbpx
0

E-shop

Biopeptide Serum Spray

29,70 € s DPH
Revolučné peptidové sérum určené na starostlivosť o telo a vlasy založené na jedinečnej receptúre Biopeptide Complex a Nutrivi vode je multifunkčné kozmeceutikum, ktoré intenzívne regeneruje a vyživuje pokožku a vlasy. Predstavuje dlhodobú ochranu proti nepriaznivým vplyvom vonkajšieho prostredia. Sérum má zmierňujúci a regeneračný účinok.
Dostupnosť: skladom u dodávateľa
Charakteristika:
  • komplexne vyživuje, regeneruje a chráni pleť, nechty a vlasy
  • intenzívne hydratuje
  • má antibakteriálne a protizápalové účinky
  • dodáva koži pružnosť a pevnosť (stimuluje biosyntézu kolagénu)
  • posilňuje štruktúru vlasov, obnovuje lesk a zabraňuje ich vypadávaniu
  • chráni pokožku pred škodlivým UV žiarením
  • zmierňuje podráždenie a dôsledky nadmerného opaľovania
  • osviežuje, dodáva príjemný pocit sviežosti
Kategória: Prírodný anti-aging

Biopeptide Serum Spray predstavuje kozmeceutikum s jedinečným zložením, ktoré je založené na patentovanom komplexe biopeptidov. Jeho neoceniteľnosť spočíva v multifunkčnosti vyplývajúcej tak z rozmanitosti používania ako aj spektra jeho účinkov. Prípravok určený na starostlivosť o pokožku tváre, celého tela aj vlasov, obsahuje súbor aktívnych látok vybraných tak, aby ich spojenie malo trojnásobný účinok: regeneračný, vyživujúci a ochranný. Sérum má praktické, univerzálne balenie.

Biopeptide Complex, ktorý predstavuje základ Biopeptide Serum Spray, je súbor aktívnych oligo- a polypeptidov. Revolučné látky, ktorých objavenie sa stalo základom kozmeceutík značky Larens, boli veľmi rýchlo vyhlásené za budúcnosť kozmetológie a lekárskej vedy v oblasti anti-aging prípravkov. Peptidy účinkujú tromi spôsobmi: signálne – dávajú podnet a stimulujú fibroblasty k tvorbe kolagénu a elastínu, uvoľňujúce – nazývané aj ,,žehlička na vrásky” - uvoľňujú svaly zodpovedné za vznik mimických vrások a transportné – prenášajú aktívne látky obsiahnuté v sérum do hlbokých vrstiev kože, vďaka čomu sa regenerácia, vyživenie a ochrana začína od základov.

 Pre posilnenie blahodarných účinkov bolo sérum založené na jedinečnom nosiči aktívnych látok – Nutrivi vode. Jedinečnosť vody vyvinutej výhradne pre výrobcu spočíva v jej hexagonálnej štruktúre. Vďaka nej voda nielen posilňuje prenikanie výživných látok do hĺbky buniek, ale aj ich zvlhčuje a zbavuje ťažkých kovov. Základnou myšlienkou pri vzniku sérum bola snaha vyvinúť produkt určený na komplexnú starostlivosť o pleť zodpovedajúci potrebám pokožky 21. storočia. Pridaním koloidného striebra získalo kozmeceutikum antibakteriálne a protizápalové účinky a biotín – nazývaný tiež „vitamín mladosti” prispieva k udržaniu zdravých nechtov, posilňuje vlasy a zabraňuje ich vypadávaniu.

  • Zloženie (INCI)
  • INCI: Aqua, Collagen, Elastin, Collagen Amino Acids, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Palmitoyl Oligopeptide, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Caesalpinia Spinosa Gum, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Colloidal Silver, Citrus Limon Fruit Extract, Biotin, Urea, Disodium Phosphate, Allantoin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum

0 hodnotení pre produkt Biopeptide Serum Spray

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu