fbpx
0

SOS Skin Care

23,65 € s DPH
Intenzívne regeneračný telový krém s komplexom prírodných peptidov vhodný pre suchú a zničenú pleť.
Dostupnosť: skladom u dodávateľa
Kategória: Prírodný anti-aging

Intenzívne regeneračný telový krém s komplexom prírodných peptidov vhodný pre suchú a zničenú pleť. Jeho receptúra je založená na Biopeptide Complex a Nutrivi vode. Obsahuje okrem iného kombináciu oligo- a polypeptidov rybieho kolagénu, kolagén, gingko biloba a aloe vera. Krém zaisťuje správnu úroveň hydratácie a ochranu proti škodlivému pôsobeniu vonkajších faktorov a je ideálny na masáž.

Naša rada:

Larens SOS Skin Care je ideálny ošetrujúci prípravok na rastúce tehotenské brušká.

Dokonale hydratuje, jemne premastňuje a spôsobuje, že pokožka sa stáva silná, pružná a pripravená na preťahovanie. SOS Skin Care má priam vysnívanú konzistenciu na masáže, ak teda neexistujú žiadne kontraindikácie, odporúčame každodenný (pravidelnosť!) rituál s jemnou masážou, ktorá chráni proti nechceným striám, zlepší nielen prekrvenie pokožky brucha, ale aj pŕs, zadočku a stehien.

Dermatologicky testované. Bez vône. 
 
  • SOS Skin Care: Petrolatum, Aqua, Paraffinum Liquidum, Collagen, Elastin, Collagen Amino Acids, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Palmitoyl Oligopeptide, Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Microcrystaline Wax, Lanolin, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

0 hodnotení pre produkt SOS Skin Care

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu