fbpx
0

E-shop

Výsledok 13 - 16 z 16

Potravinová intolerancia

Potravinová senzitivita sa stala veľkým problémom u detí, dospievajúcich a dospelých. Podľa údajov Allergy UK sa predpokladá, že potravinovou senzitivitou trpí približne 45 % populácie a toto percento sa každoročne zvyšuje. IgG reakcie, ktoré spôsobujú potravinovú senzitivitu, sa vyvíjajú niekoľko hodín až dní po ich konzumácii, takže je veľmi ťažké ich odhaliť bez testu. S potravinovou senzitivitou sa môže spájať viac ako 100 rôznych ochorení a zdravotných ťažkostí.

Máte otázky alebo potrebujete viac informácií k testom? Prečítajte si najčastejšie otázky k testom na potravinovú intoleranciu týkajúce sa odberu vzoriek, testovaných potravín či protilátok IgG a IgE, prípadne nás neváhajte kontaktovať na info@vital-life.sk.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu