fbpx
0

Blog

Vianočná súťaž s Vital Life

Vianočná súťaž s Vital Life

Vianoce i Nový rok sa nesú v atmosfére predsavzatí. Jedno veľké spoločné predsavzatie by malo byť - žiť zdravšie a dbať na prevenciu. V tomto duchu sme si preto pre vás pripravili súťaž, v ktorej by sme radi obdarovali 3 výhercov balíčkami plných zdravia.

Zapojte sa do Vianočnej súťaže na našom Facebooku a vyhrajte 3 balíčky preventívnych testov s voňavým dōTERRA esenciálnym olejom Wild Orange.

ZAPOJTE SA DO našej Vianočnej SÚŤAŽE

Do našej Vianočnej súťaže sa môžete zapojiť priamo na našom Facebooku tu.

Tri výhry, tri balíčky prevencie a zdravia  

1. balíček: Podložka Aware A ESENCIÁLNY OLEJ WILD ORANGE

Podložka Aware

Podložka Aware je príjemným pomocníkom pri prevencii proti rakovine prsníka. Podložka na samovyšetrenie prsníkov slúži na zníženie trenia medzi pokožkou pŕs a prstami s cieľom lepšej detekcie čo i len najmenšej hrčky. Podložka Aware jemne priľne k vašej pokožke a vy môžete pohodlne a jednoducho samovyšetriť vaše prsia. Pred samotným použitím podložky vám odporúčame vykonať kompletné samovyšetrenie rukami a následne s podložkou.

Druhý balíček obsahuje test na H.Pylori, ktorý sa používa na zistenie prítomnosti protilátok proti Helicobacter pylori. Test H. pylori predstavuje jednoduchý, rýchly a zároveň efektívny test na počiatočný skríning žalúdočných vredov s ľahko čitateľným pozitívnym alebo negatívnym výsledkom už do 15 minút. Samodiagnostický test na doma poskytuje vysoko presné výsledky so 100 % špecificitou a 96,2 % citlivosťou.

3. BALÍČEK: EZ DETECT TEST A ESENCIÁLNY OLEJ WILD ORANGE

EZ DETECT TEST - test na okultné krvácanie

Jeden z troch výhercov súťaže získa EZ Detect test - test na ochorenie čriev. EZ Detect test slúži pre včasné odhalenie okultného krvácania, ktoré je prvotným príznakom a zároveň varovným signálom mnohých ochorení čriev. V'daka testu je možné včasne odhaliť rakovinu hrubého čreva a konečníka. 

EZ Detect je najjednoduchším testom na skryté (okultné) krvácanie, ktorý je možné realizovať bez akejkoľvek manipulácie so stolicou, čo je obrovskou výhodou oproti iným testom. Test poskytuje rýchle a vysoko presné výsledky, pričom môžete test vykonať, samozrejme, v pohodlí domova.

Test slúži iba ako skríningový test, preto odporúčame sa poradiť so svojím lekárom o výsledkoch, najmä v prípade, ak Vás aj pri negatívnom výsledku testu príznaky stále znepokojujú.

AKO SA MÔŽETE DO SÚŤAŽE ZAPOJIŤ?

Do súťaže sa môžete zapojiť veľmi jednoducho. Stačí, keď odpoviete na otázku komentárom pod súťažný obrázok na našom Facebooku: Zvyknete dodržiavať svoje predsavzatia, ktoré si dáte na začiatku roka?

PODMIENKY SÚŤAŽE

  • Súťaže sa môžete zúčastniť len raz.
  • Musíte byť fanúšikom našej Facebookovej stránky VITAL LIFE.
  • Súťaž trvá od 16.12.2020 do 23.12.2020.
  • Súťaž bude ukončená v stredu 23.12.2020 o 19:00.
  • Troch výhercov so správnymi odpoveďami vyberieme 23.12.2020 o 19:15 náhodným výberom.
  • Výhercov oznámime v komentári pod príspevkom.
  • Výhra bude zaslaná poštou.
  • Organizátorom súťaže je spoločnosť VITAL LIFE diagnostics, s.r.o.
  • Facebook nie je sponzorom súťaže.

Neváhajte sa zapojiť do vianočnej súťaže o skvelé balíčky s preventívnymi testami a voňavým esenciálnym olejom divokého pomaranča!

 

 

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu