fbpx
0

Blog

Originálne nápady na darčeky, I. časť

Originálne nápady na darčeky, I. časť

Každý rok si lámete hlavu nad výberom darčekov pre vašu rodinu a už máte pocit, že ste im kúpili všetko, čo by len chceli? Máte doma plnú skrinku nevyužitej kozmetiky ešte z minulých Vianoc, sto párov ponožiek a už len pri pomyslení na vianočné nákupy vás chytá nervozita? Presne pre vás sme si preto pripravili nápady na originálne darčeky, ktoré zaručene prekvapia a potešia vašu rodinu či známych.

 1. Darujte zdravie

Máte zdravotné problémy? Príčinou môže byť aj  intolerancia na niektorú zložku potravy. Ponúkame vám diagnostické testy špičkovej kvality od spoločnosti Cambridge Nutritional Sciences. CNS sa opiera o sieť laboratórií, ktoré garantujú profesionálne vyhodnotenie testov, pričom Vašu vzorku na testovanie môžete sami získať v pohodlí domova.

  • Vaše možnosti začínajú pri Základnom teste Food Detective, ktorý testuje prítomnosť IgG protilátok na 59 bežných potravinách.
  • Ďalšou možnosťou je Food Print 120+. Je to vysoko presný laboratórne spracovaný test, ktorý skúma Vaše reakcie na viac ako 120 potravín. Poskytuje prehľadné výsledky a návod pre optimalizáciu jedálnička. Test Food Print existuje aj vo verzii 220+, kde sa skúmajú reakcie na viac ako 220 potravín.
  • Nezabúdame ale ani na vegetariánov či vegánov, ktorí nepotrebujú skúmať reakciu na potraviny živočíšneho pôvodu. Pre vegetariánov a vegánov máme pripravené ďalšie dve verzie testu, špeciálne prispôsobené vašim stravovacím návykom. Test Vegán skúma 150+ potravín a test Vegetarián 160+ potravín. Oba testy ponúkajú prehľadné výsledky a návod pre optimalizáciu jedálnička.

Ak stále váhate nad výberom testu, napíšte nám na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a my vám radi poradíme.

 2. Pomocník pri stravovaní

Ak už náhodou viete aké intolerancie vás trápia, ale neviete ako ďalej zmeniť jedálniček tak, aby ste na aspoň určitú dobu vylúčili pozitívne potraviny, tak pre vás máme Sprievodcu potravinovými intoleranciami. V tejto prehľadnej knihe nájdete všetko, čo potrebujete vedieť k jednoduchému prechodu na alternatívne potraviny. Mnoho ľudí začne vylučovať potraviny, na ktoré majú intoleranciu, avšak bez náhrady za iné. Vtedy môže dôjsť k vylúčeniu dôležitých živín, vitamínov či minerálov zo stravy. Strava aj po úprave jedálnička má zostať pestrá a obsahovať všetko, čo naše telo potrebuje. V Sprievodcovi preto nájdete tipy, akým zložkám sa vyhýbať, akými ich možno nahradiť a mnoho ďalšieho.

 

Zdravie rodiny je pre každého to najdôležitejšie a preto darčeky, ktoré môžu napomôcť zdravšiemu spôsobu života sú určite najlepším darom, aký si vaši blízky môžu nájsť pod stromčekom.

Tip na záver: Darčeky pre zdravie môžete doplniť o ďalšie originálne darčeky, ktorými zaručene potešíte vašich blízkych.

 

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu