fbpx
0

Blog

FOOD DETECTIVE AJ NA OBRAZOVKÁCH ČT1

FOOD DETECTIVE AJ NA OBRAZOVKÁCH ČT1

Čokoláda a časté kožné problémy, ktoré ste doposiaľ neriešili? Alebo ste sa snažili viackrát objednať na vyšetrenie k vášmu lekárovi, no čakacia doba niekoľkých mesiacov vás prinútila problémy neriešiť?

Neurobte chybu a nečakajte s testovaním na potravinovú intoleranciu príliš dlho. Akonáhle máte podozrenie na potravinovú intoleranciu aj vďaka sprevádzajúcim symptómom, otestujte sa pomocou testu Food Detective. Uľahčite si život, neznepríjemňujte si ho.

Vysoko presný test na potravinovú intoleranciu Food Detective sa dostal aj na obrazovky Českej Televízie ČT1, a to hneď do obľúbeného programu „Všechno, co mám ráda“. Sledujte Evu s Martinou a ich novými nápadmi, návodmi, receptami, ako aj to, aké je jednoduché použitie testu Food Detective v praxi.

Inšpirujte sa novými nápadmi a presvedčte sa, ako vám vie Food Detective a Vital Life uľahčiť váš každodenný život. Viac informácií o teste nájdete na začiatku relácie v 3:50. Kliknite na link nižšie pre zobrazenie celej relácie „Všechno, co mám ráda“.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/12468683635-vsechno-co-mam-rada/219562220500011

Vyskúšajte test potravinovej intolerancie a majte jasno, ktorým z vašich obľúbených potravín patrí miesto vo vašom jedálničku.

samodiagnostické testy v pohodlí domova

Trápia vás iné zdravotné problémy? Vyskúšajte niektorý zo samodiagnostických a preventívnych testov a uistite sa, že netrpíte vážnym ochorením, ktoré by mohlo mať pre vás vážne následky.

 

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu