fbpx
0

Zelený jačmeň mleté listy - 400g

16,20 €
18,00 € s DPH
Ľudské telo, podobne ako iné živé organizmy nie je navrhnuté tak, aby dokázalo efektívne vstrebať syntetické vitamíny a minerály. Problémom dnešnej doby je prijať dostatočné množstvo tzv. odporúčanej dennej dávky vitamínov a minerálov v prirodzenej podobe.

Mleté listy zeleného jačmeňa sú výbornou voľbou pre zabezpečenie komplexného prísunu výživných látok, ktoré naše telo potrebuje každý deň.
Dostupnosť: skladom u dodávateľa
Variant

Asi po 200 dňoch klíčenia, kedy mladá rastlinka jačmeňa dosiahne vrchol nutričných hodnôt, sú mladé zelené lístky zozbierané a následne sušené na vzduchu, aby sa tak plne zachovali výživné hodnoty. Od tejto fázy je aj odvodený názov „zelený jačmeň“ alebo „ mladý jačmeň“, kedy sú lístky krásne zelené, bez prítomnosti zrna. Presiahnutím tejto fázy klíčenia dochádza k presunu živín z listov na výživu a rast jačmenného klasu.

Mleté listy mladého jačmeňa sú vysoko účinná, na živiny bohatá potravina, s množstvom vlákniny, prírodných vitamínových komplexov, minerálov, enzýmov, aminokyselín a tisícom ďalších živín.

Vláknina obsiahnutá v zomletých lístkoch zeleného jačmeňa vyvoláva pocit sýtosti a napomáha priechodu nestrávených zvyškov potravy tráviacim traktom, čím zabraňuje zápche a hnačke, čo má v konečnom dôsledku pozitívny vplyv na celkové zdravie človeka.


Výživové hodnoty v 100 g – zelený jačmeň:
Energetická hodnota 1211 kJ / 285 kcal
Bielkoviny 16 – 24 g
Sacharidy 32 – 48 g
Tuky 4 – 6 g
Vláknina 19 – 29 g
Chlorofyl 407 – 611 mg

Dávkovanie – Zelený jačmeň:
2 g (1 čajová lyžička) Zeleného jačmeňa / 1 až 2 krát denne

Zloženie Zelený jačmeň:
Prášok z mletých listov zeleného jačmeňa

Všeobecné pokyny a upozornenia:
Neprekračujte stanovené dávkovanie. Výrobok zelený jačmeň nesmie byť použitý ako náhrada pestrej stravy. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Ide o dehydratovaný výrobok. Skladujte v suchu a po otvorení vždy obal dôkladne uzavrite. Povolená odchýlka hmotnosti + 2%.

  • Hmotnosť: 400 g

0 hodnotení pre produkt Zelený jačmeň mleté listy - 400g

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu