fbpx
0

E-shop

Kolekcia detských olejov dōTERRA

169,30 € s DPH
Unikátna kolekcia 7 zmesí éterických olejov pripravená pre tých najmenších v podobe obľúbených roll-onov. Tieto zmesi esenciálnych olejov sú vyvinuté špeciálne pre rozvíjajúcu sa myseľ, telo a emócie a obsahujú jedinečné kombinácie, ktoré sú starostlivo vyvážené, aby poskytli silné účinky, ale boli pritom šetrné k citlivej pokožke.
Dostupnosť: skladom
Charakteristika:
  • 100 % prírodný produkt
  • zmes na podporu energie, eliminovanie a regeneráciu
  • zmes je na podporu vyváženého trávenia
  • použitie pre najmenších i dospelých
  • silikónové farebné kľúčenky, kartičky a praktická taštička ako bonus
Kategória: Esenciálne oleje

Či už ste skúsený praktický používateľ alebo nováčik v esenciálnych olejoch, kolekcia dōTERRA Kids Collection je kompletný balík esenciálnych olejov na okamžité použitie, navrhnutý pre celé telo tak, aby nám umožnil s istotou postarať sa o svojich najmenších.

S pomocou dospelých sa teraz vaše dieťa môže naučiť bezpečne aplikovať tieto esenciálne oleje na ich dlane, spánky, zátylok, chodidlá a srdce. Vaše deti sa pomocou týchto olejov môžu naučiť identifikovať svoje pocity a riešiť každodenné problémy. 

Detská kolekcia dōTERRA obsahuje sedem zriedených zmesí olejov, ktoré sú určené na podporu srdca, tela a mysle.

Kolekcia obsahuje 7 jedinečných zmesí vo fľaške s guličkou:

  • Thinker - Mysliteľ
  • Calmer - Upokojiteľ
  • Stronger - Silák
  • Rescuer - Záchranca
  • Steady - Vyrovnaný
  • Brave - Odvážny
  • Tamer - Krotiteľ

Ku každej fľaške je farebný vrchnák s karabinkou. Všetky fľašky sú v praktickej taštičke.

1/ MOZOG:

A/ Thinker – žltý – na sústredenie a jasnosť mysle, použitie počas dňa. Obsahuje Vetiver, Clementínka, Pepermint, Rozmarín a kokosový olej. Aplikuje sa na spánky, zápästie, zátylok.

B/ Calmer – modrý – na pokojný spánok, upokojí myseľ pred spánkom. Obsahuje Levanduľu, Budha wood, Rímsky harmanček a kokosový olej. Aplikujte na zátylok a chodidlá večer.

2/ TELO:

A/ Stronger – červený - ochrana a podpora organizmu voči vonkajším vplyvom. Obsahuje Ceder, Vavrín, Kadidlo, Ružu a kokosový olej. Aplikuje sa na chodidlá a chrbticu počas dňa.

B/ Rescuer – modrý – uvoľňuje svaly. Obsahuje Levanduľu, Pepermint, Copaibu a kokosový olej. Aplikuje sa na boľavé svaly po športe alebo po celom dni večer.
C/ Tamer - tyrkysový - pomáha zabezpečiť komfort celému tráviacemu systému v prípade emočných alebo fyzických pôvodcov problému. Obsahuje mätu klasnatú (spearmint), zázvor, čierne korenie, petržlenové semená vo frakcionovanom kokosovom oleji. Natierať na oblasť trávenia alebo spodok chodidiel.

3/ EMÓCIE:

A/ Steady – zelený – pomáha pri strese a úzkosti, zlepšuje náladu. Obsahuje Amyris, Jedľu balzamovú, Coriander, Magnóliu a kokosový olej. Aplikuje sa na zátylok, zápästie, do dlaní a vdychovať.

B/ Brave – oranžový – pomáha pri nervozite, apatii, povzbudzuje a tiež upokojuje, podporuje odvahu. Obsahuje Wild orange, Amyris, Osmant, Škoricu a kokosový olej. Aplikuje sa na zátylok, chodidlá, do dlaní a vdychovať.

Použitie: aromatické, masážne.  
  • Objem: 10 ml

0 hodnotení pre produkt Kolekcia detských olejov dōTERRA

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu