fbpx
0

E-shop

Rozjasňujúci gél

50,68 € s DPH
DoTERRA Rozjasňujúci gél kombinuje prírodné výťažky a vitamíny s inovatívnymi technológiami prísad a esenciálnymi olejmi CPTG® na rozjasnenie a rovnomerný tón pleti.
Dostupnosť: 10. marec 2022
Charakteristika:
  • Extrakt zo sedmokrásky je prírodný prostriedok na rozjasnenie pokožky, ktorý podporuje rovnomerný tón pleti a znižuje výskyt tmavých škvŕn.
  • Extrakt z koreňa zázvoru podporuje rovnomerný tón pleti a žiarivý vzhľad
  • Vitamín C pomáha udržiavať mladistvý vzhľad pokožky a zároveň poskytuje rozjasňujúce účinky
  • Technológia mikroenkapsulácie chráni vitamín C pred rozkladom v dôsledku vystavenia kyslíku, čím zaisťuje stabilitu a efektívne dodávanie vitamínu do pokožky
Kategória: Prírodný anti-aging

Esenciálne oleje CPTG® bergamot, borievka a medovka sa kombinujú s prírodnými extraktmi, vitamínmi a špičkovými technológiami ingrediencií, aby rozjasnili a zjednotili tón pleti.

doTERRA Rozjasňujúci gél je jemný a účinný spôsob, ako výrazne rozjasniť pleť znížením výskytu tmavých škvŕn a hyperpigmentácie bez agresívnych chemikálií používaných v iných rozjasňujúcich produktoch. Môže byť použitý ako celotvárový produkt alebo na zacielenie tmavých škvŕn.

  • Objem: 30 ml
  • Zloženie: Water (Aqua), Pentylene Glycol, Bellis perennis (Daisy) Flower Extract, Glycerin, Sclerotium Gum, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxyacetophenone, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Chlorphenesin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Zingiber officinale (Ginger) Root Extract, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) Peel Oil, Juniperus communis (Juniper Berry) Fruit Oil, Biosaccharide Gum-1, Melissa officinalis (Melissa) Flower/Leaf/Stem Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide

0 hodnotení pre produkt Rozjasňujúci gél

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu