fbpx
0

E-shop

Očný krém proti vráskam

58,68 €
65,20 € s DPH
Klinicky testovaný očný krém proti vráskam sa zameriava na známky starnutia v citlivom očnom okolí a pomáha redukovať jemné linky a vrásky už pri prvom použití.
Dostupnosť: skladom u dodávateľa
Charakteristika:
  • Olej zo semienok peny lúčnej poskytuje hĺbkovú hydratáciu
  • Biopolyméry z Pullulanu a výťažku z červených rias poskytujú výrazný vypínací a liftingový účinok už pri prvom použití
  • Bakuchiol pomáha tonizovať a vypínať pokožku, čo pomáha zlepšiť vzhľad jemných liniek a vrások a pomáha predchádzať budúcim známkam starnutia
Kategória: Prírodný anti-aging

Očný krém proti starnutiu doTERRA kombinuje klinicky overené zložky s esenciálnymi olejmi CPTG® z kadidla, ylang ylang a modrej tansy, ktoré sa zameriavajú na známky starnutia v citlivom očnom okolí a pomáhajú redukovať jemné linky a vrásky.

Inovatívne zloženie hydratuje, znižuje výskyt tmavých kruhov a zlepšuje pevnosť a tón pleti. Bakuchiol je rastlinná zložka, ktorá pomáha znižovať výskyt jemných liniek a vrások a chráni pleť pred budúcimi prejavmi starnutia. Jedinečný oceľový valčekový aplikátor chladí a upokojuje pokožku pod očami, čím pomáha znižovať opuchy a tmavé kruhy, zatiaľ čo jemne nanáša krém na cielené oblasti.

 

  • Objem: 15 ml

0 hodnotení pre produkt Očný krém proti vráskam

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu