fbpx
0

E-shop

SET 1 - Biopeptide Serum Spray+ Hydro Balance Face Cream

63,90 € s DPH
Biopeptide Serum Spray 150 ml
Hydro Balance Face Cream 50 ml
Dostupnosť: skladom u dodávateľa
Kategória: Prírodný anti-aging

Biopeptide Serum Spray je určené pre tých, ktorí začali pozorovať na svojej pokožke stopy plynúceho času, ktoré sa prejavujú vráskami, poklesom úrovne hydratácie, menšou pružnosťou a pevnosťou kože, pigmentovými škvrnami.

Prípravok predstavuje riešenie pre problematickú a citlivú pleť, ktorá vyžaduje osobitnú starostlivosť.

Senzačný prípravok na zmiernenie zápalov kože, po spálení slnkom a pri podráždení.

Alergická a problematická pleť, ktorá bojuje proti vysušeniu, akné alebo  atopickej dermatitíde, dobre znáša prírodné látky v kozmeceutickom prípravku, ktorý sa vyznačuje veľkým množstvom a vysokou koncentráciou aktívnych látok a preto má okrem vyživujúcich a ošetrujúcich účinkov aj liečivú funkciu.

 

Hydro Balance Face Cream je ultra hydratačný krém na starostlivosť o všetky typy pleti. Obsahuje unikátny Liposomal Collagen Complex - komplex prírodných peptidov rybieho kolagénu v lipozómoch, a taktiež koktail aktívnych látok, ktoré zabezpečujú a udržiavajú hydrolipidovú rovnováhu pleti.  Vďaka ľahkej konzistencii sa dokonale vstrebáva, zanecháva pleť vláčnu, hydratovanú a žiarivú. Revolučná receptúra - obsahuje jedine prírodné konzervačné látky. 

Revolučná, modernizovaná receptúra prípravku – to nie je len Liposomal Collagen Complex, čiže peptidy rybieho kolagénu v lipozómoch a kyselina hyalurónová v lipozómoch pre ešte lepší účinok. Vynasnažili sme sa, aby nový Hydro Balance Face Cream obsahoval jedine prírodné konzervačné, zvláčňujúce a prídavné látky. Aj preto sa v zložení objavil napr. karagénan (karagén), čiže bezpečný „prírodný silikón”, ktorého vplyv na pokožku Vás nemusí znepokojovať. 

0 hodnotení pre produkt SET 1 - Biopeptide Serum Spray+ Hydro Balance Face Cream

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu