fbpx
0

Blog

Vital Life prináša nové preventívne a samodiagnostické testy v pohodlí domova

Vital Life prináša nové preventívne a samodiagnostické testy v pohodlí domova

Stupňujúci sa počet civilizačných ochorení a nízky záujem ľudí o svoje zdravie predstavuje momentálne alarmujúci stav, ktorý však môžeme jednoducho zmeniť. Či sa jedná o diabetes, alebo rôzne nádorové ochorenia, varovné signály odteraz odhalíte oveľa rýchlejšie s novými samodiagnostickými testami zamerané na prevenciu celej rodiny, ktoré vám prináša Vital Life.

Prevencia na prvom mieste so samodiagnostickými testami pre zdravie celej rodiny

Okrem novej web stránky Vital Life obohatil svoju ponuku o kvalitné, používateľsky jednoduché a zároveň cenovo dostupné testy s vysokou presnosťou určené na testovanie dospelých i detí, a to v pohodlí domova.

Už sa nemusíte trápiť dlhými čakacími dobami na lekárske vyšetrenia. Prvý krok môžete urobiť sami. Samodiagnostické testy slúžia na prevenciu pred rôznymi civilizačnými ochoreniami, ktoré je možné vyliečiť vďaka včasnej diagnostike a nastaveniu správnej liečby.

Vital Life - samodiagnostické a preventívne testy pre zdravie
Zdravie na prvom mieste vďaka starostlivej prevencii

Rýchle a presné testy s výsledkami do pár minút v rámci prevencie v boji proti rakovine

Keďže prípadov rakovinových ochorení každým rokom pribúda, čoraz viac si uvedomujeme dôležitosť prevencie v boji proti rakovine. Aj preto sme sa v rámci Svetového dňa v boji proti rakovine (4.2.) rozhodli vám predstaviť nové a efektívne testy.

Do ponuky samodiagnostických a preventívnych testov sme pre vás vybrali najmä testy, ktoré by mali patriť do každej domácnosti. Z ktorých testov si môžete vybrať?

Podložka AwareTM

Podložka AwareTM na samovyšetrenie prsníkov s vysokou citlivosťou je určená na domáce opakované použitie, ktoré je jednoduché a príjemné. Citlivosť podložky sa zvyšuje s dotykom pokožky prsníkov vďaka zníženému treniu spodnej vrstvy, ktorá zostáva nehybná. Svojím materiálom podložka poskytuje maximálnu sústredenosť na rozpoznávanie tvarov a zmien v prsníkoch a zároveň predstavuje efektívny spôsob pri samovyšetrení prsníkov.

FORTEL® krvný test na PSA (prostata)

Jednokrokový krvný test je vďaka svojej vysokej presnosti jedným z najdostupnejších a najpresnejších testov na trhu. Skríningový test sa používa na zistenie zvýšenej hladiny prostatického špecifického antigénu (PSA), ktorá môže súvisieť so zväčšením prostaty (benígna hyperplázia prostaty) alebo môže  v niektorých prípadoch indikovať prítomnosť rakoviny prostaty. Výsledky testu je možné zistiť už do 10 minút, čo mužom poskytuje jednoduchý a rýchly spôsob ako najefektívnejšie a bez stresu zistiť zvýšenú hladinu PSA v domácom prostredí.

Test na ochorenie čriev EZ Detect

EZ Detect je považovaný za najjednoduchší test pre okultné (skryté) krvácanie v stolici a pre včasné odhalenie rakoviny hrubého čreva a konečníka. Test poskytuje rýchle a vysoko presné výsledky bez ohľadu na konzumované jedlá pred testom, ako napríklad červené mäso, zeleninu alebo ovocie. Test spĺňa maximálnu hygienu a je možné ho realizovať bez akejkoľvek manipulácie so stolicou.

VitalLife_Fortel® krvný test na H.pylori
Fortel® test na H.pylori

FORTEL® krvný test na H.pylori

Prítomnosť Helicobacter Pylori (H.pylori) často súvisí s gastritídou, vredmi a v niektorých prípadoch s rakovinou žalúdka. Prvotným skríningom s jednokrokovým krvným testom

identifikujete množstvo koncentrácie H.pylori vo vašej krvi veľmi jednoducho a do 15 minút. Vďaka včasnej detekcii tak môžete zabrániť rôznym zápalom a zdravotným ťažkostiam.

FORTEL® Test obličiek Microalbumin

Jediný imunologický test na domáce použitie, ktorý v porovnaní s chemickými testami poskytuje laboratórnou presnosť a vyššiu citlivosť. Vďaka medznej hodnote 18 mg/L mikroalbumínu v moči, ktoré sa používa aj v klinickom laboratóriu, môžu diabetici a pacienti s hypersenzitivitou identifikovať zvýšenú hladinu mikroalbumínu v moči oveľa presnejšie a zároveň jednoduchšie.

FORTEL® Vysoko citlivý ovulačný test

Plánujete prírastok, no nedarí sa vám otehotnieť? Pomôcť si môžete s FORTEL® ovulačným testom, prostredníctvom ktorého si jednoducho zmeriate hodnotu ľudského luteinizačného hormónu (LH) nachádzajúceho sa v moči, ktorý sa zvyšuje pred vaším najplodnejším dňom v mesiaci.

FORTEL® Tehotenský test

Vysoko citlivý tehotenský test je určený na včasné zistenie aj veľmi malého množstva tehotenského hormónu hCG (ľudský choriongonadotropín) v moči. Test je možný vykonať už 7. deň po pohlavnom styku a výsledky testu sa dozviete do 5 minút.

Vital Life - Fortel® tehotenský test
Fortel® tehotenský test

Odhaľte varovné signály včas

V prípade, že sa u vás prejavujú alebo dokonca opakujú isté symptómy a po testovaní vám vyjde pozitívny výsledok, nečakajte pridlho s návštevou lekára. Samodiagnostické testy, ktoré vám prináša Vital Life, sa vyznačujú vysokou presnosťou, citlivosťou a špecificitou, preto dokážu rýchlo odhaliť varovné signály a pomôcť tak s diagnostikou a následným nasadením vhodnej liečby daného ochorenia.

Pred každým testovaním odporúčame pozorne prečítať celý postup a dôkladne skontrolovať, či je testovacia súprava kompletná podľa priloženého návodu a bez poškodení.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo doplňujúcich informácií k novým samodiagnostickým a preventívnym testom nás neváhajte, prosím, kontaktovať telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu.

Nečakajte na viac varovných signálov a nájdite odpovede na vaše otázky okamžite. Otestujte sa s Vital Life!

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu