fbpx
0

Blog

Originálne nápady na darčeky, II.časť

Originálne nápady na darčeky, II.časť

Ak stále neviete, čo by mohlo potešiť vašich blízkych, nezúfajte, pripravili sme si pre vás druhú časť tipov na darčeky. Tieto darčeky potešia nielen vašich rodičov a starých rodičov, ale aj susedov, kolegyne či spolubývajúcich. Ak ste si ešte neprečítali časť prvú, inšpirujte sa našimi originálnymi tipmi na vianočné darčeky zameraných na prevenciu.

 Tentokrát sa pozrieme na trošku iné produkty ako sú preventívne testy, no stále zostaneme v kategórii zdravie a prevencia. Poďme na to!

  1. ANTI-AGING PRODUKTY

Každá žena sa chce cítiť mlado a zachovať si mladistvý vzhľad. Vekom je však dôležité zaradiť aj správnu starostlivosť o pokožku. Darujte preto kvalitnú kozmetiku, ktorá sa postará o hĺbkovú hydratáciu pleti a rozjasní tvár každej ženy. Tá sa potom isto bude tešiť komplimentom z okolia.

Hydratačný krém proti starnutiu kombinuje účinné esenciálne oleje s peptidmi a rastlinnými látkami, aby sa zameral na viditeľné známky starnutia a zároveň hydratoval a zjemňoval pokožku. Dôležité je zamerať sa na prírodnú kozmetiku bez obashu parabénov, ktoré sa získavajú z ropy. Tento hydratačný krém neobsahuje ropné deriváty, parabény ani sulfáty. Používaním prírodnej kozmetiky môžeme prispieť k zdravej pokožke v dlhom časovom horizonte.

Pleťové tonikum Veráge sa stane vaším každodenným spoločníkom vďaka vyživujúcim rastlinným výťažkom, ktoré vypínajú, tónujú a vyhladia pokožku. Nielenže vám môže pomôcť si zachovať mladistvý vzhľad pokožky, ale taktiež môže znížiť viditeľnosť pórov na minimum či vyhladiť štruktúru pokožky. 

 

  1. DARČEKY PRE ŠPORTOVCOV

Pre športovcov vo vašej rodine máme skvelý tip na darček. Atletická sada bola navrhnutá s ohľadom na športovcov a je ideálna na podporu zdravého životného štýlu aktívnych ľudí. Táto sada môže pomôcť podporiť zdravú športovú aktivitu a zároveň pôsobiť proti zaťažujúcim účinkom cvičenia na telo. 

Atletická sada obsahuje:

  • doTERRA Breathe® Respiratory Blend (5 ml) v čase sezónnych hrozieb má priaznivý vplyv na dýchanie,
  • ochranná zmes doTERRA On Guard® (5 ml) pomáha športovcom s ochranou pred environmentálnymi hrozbami, ktoré sú potrebné na udržanie kroku s aktívnym životným štýlom,
  • levanduľový esenciálny olej (5 ml) je široko používaný pre svoje upokojujúce a relaxačné vlastnosti. Levanduľu možno rozptýliť na noc alebo ju aplikovať na upokojenie pokožky,
  • esenciálny olej Tea Tree (5 ml), jeden z našich najobľúbenejších a najuniverzálnejších olejov, môže byť použitý pre jeho čistiaci a omladzujúci účinok na pokožku,
  • esenciálny olej z mäty piepornej (5 ml) podporuje povzbudenie pri pocite únavy alebo nedostatku energie,
  • Deep Blue® Rub (120 ml) je ideálny pre športovca. Po aktívnom dni odporúčame vmasírovať Deep Blue do spodnej časti chrbta,
  • kompaktné, opakovane použiteľné puzdro na zips.

 

  1. ESENCIÁLNE OLEJE

Začiatočnícke trio je najlepším spôsobom ako začať s používaním esenciálnych olejov. Toto trio obsahuje 3 základné esenciálne oleje: Lavender, Lemon a Peppermint.

Lavender (levanduľa) vás očarí svojou jemnou vôňou, ktorá navodí upokojujúcu atmosféru, vďaka ktorej si môžete plnohodnotne oddýchnuť.

Lemon (citrón) a Peppermint majú úžasné povzbudivé účinky, ktoré vám dodajú energiu aj počas tých najnáročnejších dní. Lemon tiež môžete využiť pri upratovaní, nakoľko má silné čistiace účinky a tak sa aj upratovanie môže stať ekologickým a voňavým.

 

Esenciálne oleje aj pre tých najmenších

Pre malých členov vašej rodiny máme v ponuke aj Kolekciu detských olejov. Unikátna kolekcia 7 zmesí esenciálnych olejov pripravená pre najmenších v podobe obľúbených roll-onov. Tieto zmesi esenciálnych olejov sú vyvinuté špeciálne pre rozvíjajúcu sa myseľ, telo a emócie a obsahujú jedinečné kombinácie, ktoré sú starostlivo vyvážené, aby poskytli silné účinky, ale boli pritom šetrné k citlivej pokožke.

S pomocou dospelých sa teraz vaše dieťa môže naučiť bezpečne aplikovať tieto esenciálne oleje na ich dlane, spánky, zátylok, chodidlá a srdce. Vaše deti sa pomocou týchto olejov môžu naučiť identifikovať svoje pocity a riešiť každodenné problémy. 

 

  1. PODPORA TRÁVENIA

Vianoce bývajú obdobím, kedy si doprajeme trošku viac jedla ako zvyčajne. Ťažko sa odoláva všetkým sladkým dobrotám či zemiakovému šalátu. Podporte zdravú funkciu vášho tráviaceho traktu, imunitného systému a podporte pozitívnu rovnováhu a proliferáciu užitočných baktérií vďaka programu Symprove a probiotikám PB Assist+.

 

Probiotiká PB Assist+

PB Assist+ podporuje zdravé tráviace funkcie a imunitu a je bezpečný na použitie pre celú rodinu. Probiotické ochranné vitamíny sú zmesou prebiotickej vlákniny a šiestich typov probiotických organizmov v jedinečnej dvojvrstvovej zeleninovej kapsuly.

 Ak patríte k tým ľuďom, čo radi obdarovávajú blízkych originálnymi darčekmi, tieto tipy sú presne pre vás. Veríme, že tieto darčeky potešia a vyčaria úsmev vašim blízkym a vám zase zanechajú dobrý pocit, že ste im aspoň v takejto podobe mohli darovať zdravie.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu